Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι γραφειοκράτες ακύρωσαν στο παρά πέντε διακοπές εκατοντάδων δικαιούχων της Εργατικής Εστίας!

Θα παραιτηθεί κανένας αρμόδιος για αυτή την απίστευτη κατάσταση;
Οι άνθρωποι αυτοί κάθησαν ώρες σε ουρές για ένα εισιτήριο!
Τώρα τους λένε: "Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!"
-Οι ημερομηνίες που αλλάζουν
Εκείνοι που χωρίς ίχνος ευαισθησίας ανακοινώνουν στους δικαιούχους οτι δεν θα φύγουν αύριο για διακοπές θα πάρουν κανονικά την άδειά τους.
Εκείνοι που αναστατώνουν την ζωή οικογενειών που ονειρευόταν αυτές τις διακοπές θα φύγουν στην ώρα τους για το καλοκαίρι όπως έχουν προγραμματίσει!

Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εκατοντάδες ανθρώπους που κάθησαν με τις ώρες και από τα χαράματα σε ουρές για να πάρουν το μαγικό χαρτάκι, γιατί πολύ απλά δεν έχουν χρήματα να πάνε αλλιώς έστω και λίγες μέρες διακοπές.

Που είναι η ευαισθησία για τους μη έχοντες; Την ακούμε πολύ συχνά να βγαίνει από τα χείλη των κυβερνώντων. Που είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας; Που είναι η πάταξη της ατιμωρησίας σε όποιον δεν κάνει καλά την δουλειά του;

Εξήγηση γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θα κάνουν διακοπές υπάρχει. Αλλά ποσώς ενδιαφέρει τους δικαιούχους. Το κακό έχει γίνει!

Η εξήγηση

Oι δικαιούχοι που θα έφευγαν αύριο καλούνται να κάνουν διακοπές τον Σεπτέμβρη εάν βέβαια μπορούν να πάρουν άδεια τότε.
H αναστάτωση είναι τεράστια για εκατοντάδες δικαιούχους του ΟΕΕ οι οποίοι έφτιαχναν βαλίτσες για να ταξιδέψουν αύριο 2 Ιουλίου ή μεθαύριο 3 Ιουλίου.
Στην ίδια μοίρα και εκείνοι που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν 9 και 10 Ιουλίου.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο άργησε να προεγκρίνει την δαπάνη και έτσι οι εκδρομείς ενημερώνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ότι δε θα κάνουν τώρα διακοπές αλλά τον Σεπτέμβρη.

Φυσικά, όλοι καταλαβαίνουμε ότι τινάζεται στον αέρα ο προγραμματισμός εκατοντάδων οικογενειών

Δεν υπάρχουν σχόλια: