Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένας λόγος ακόμα για να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ

Στην 4η θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ βρίσκετε ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Marryland των ΗΠΑ..

 Σας θυμίζει κάτι το όνομα αυτό;

 Θυμάστε την υπόθεση με τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής ; Ο κύρος αυτός από το Αμέρικα που ήταν ανέλαβε να αποτιμήσει την αξία των μετοχών και κατέληξε στο συμπέρασμα ( μετά από “εμπεριστατωμένο” και “ενδελεχή” έλεγχο ) ότι η αξία των μετοχών είναι σήμερα 670 δις ευρώ. Τότε όλοι είπαμε ότι η “Ελλάδα σώθηκε” “φέρτε 2 μετοχές να σώσουμε τον τόπο” και άλλα ωραία και ουτοπικά.
 Από ότι αποδείχτηκε όλο αυτό το θέμα ήταν φούσκα ακριβώς όπως το “λεφτά υπάρχουν” του ΓΑΠ άρα δικαιωματικά βρίσκετε στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρέπει όλοι να στηρίξουμε το κίνημα. Απλά να θυμίσω ότι τελικά σύμφωνα με Τράπεζα της Ελλάδος η μετοχές αξίζουν 200 δραχμές το τεμάχιο άρα δεν έπεσε και πολύ έξω ο άνθρωπος.'Oλα τα μεγάλα κεφάλια του εξωτερικού πρέπει να τα αξιοποιήσουμε.
 Οπότε μην ξεχάσετε ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια ανεβάζει το ποσοστό του κινήματος άρα μεγιστοποιεί της πιθανότητες να μπει στην βουλή αυτό το “λαμπρό” τεκνό και να κάτσει διπλά στα άλλα αστέρια όπως Πύρρος Δήμας (επικρατείας ΠΑΣΟΚ),Γιάννης Μιχελάκης (επικράτειας ΝΔ),Κύρτσος Γεώργιος (επικράτειας ΛΑΟΣ) και άλλοι πολλοί που θα συμπληρώσουν τον θίασο. JimFat

Δεν υπάρχουν σχόλια: