Την μετεγκατάσταση και άλλων βιομηχανικών μονάδων στη Βοιωτία σχεδιάζει η Πολιτεία η οποία εθελεοτυφλεί στο πρόβλημα της ρύπανσης του Ασωπού.

Σχεδιάζει την δημιουργία μεγάλης βιομηχανικής ζώνης στην περιοχή της Θίσβης και δημιουργίας ενεργειακού κέντρου στην Θήβα, την Αντίκυρα και τη Θίσβη.

Σε όλη τη βιομηχανική ζώνη της Βοιωτίας παρατηρείται παράνομη αποθήκευση επικίνδυνων τοξικών αποβλήτων ενώ συνεχίζεται η απόρριψη υγρών αποβλήτων στον Κορινθιακό και στον Ευβοϊκό.


"Κλιμακώνουμε τις ενέργειες για τον Ασωπό"
Τοξικός Ασωπός
Τοξική βόμβα
Εκστρατεία για τον Ασωπό

Αγανάκτηση για Ασωπό
Ο ΣΚΑΪ θα βρεθεί και την επόμενη εβδομάδα στη βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στην ευρύτερη περιοχή του Ασωπού.

Με ψήφισμά του, καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν στο έγκλημα αυτό, βάζοντας την υπογραφή τους στην ιστοσελίδα Skai.gr/asopos.

Στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων θα βρίσκεται και την επόμενη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που έχει αρχίσει, για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στον Ασωπό ποταμό και στην ευρύτερη περιοχή.